Redovisning

Redovisning

Vi på Malmö City redovisning tillhandahåller alla tjänster du behöver inom redovisning. Vi sköter allt från den löpande bokföringen, momsredovisning, bokslut, fakturahantering, deklaration och rådgivning.

Vi hjälper dig att hitta ett paket som uppfyller de behov som ditt företag har när det kommer till allt inom redovisning.

Heltäckande redovisningshjälp

  • Redovisning
  • Bokslut och årsredovisning
  • Rådgivning
  • Deklaration
redovisning-min

Personlig konsult

Som kund hos oss får du en personlig redovisningskonsult som hanterar din redovisning på ett enkelt sätt. Oavsett vilken företagsform ditt bolag har hjälper vi dig med ditt redovisning för dig och ditt bolag.

Bokföring

Med rätt kompetens hjälper vi dig med din löpande bokföring på det sätt som passar dig och ditt företag bäst. Allt från hantering av kund- och leverantörsfakturor, till avstämningar, rapportering och rådgivning. 

Digitalisera

När du är kund hos oss kan du alltid lämna in ditt material digitalt till oss, saknas detta kan vi vägleda dig i att digitalisera dina processer som passar just ditt behov.

Din redovisningsbyrå

Vi värdesätter långvariga relationer och därför får du alltid en personlig redovisningskonsult som arbetar med dig och ditt företag. Dessutom får de extra säkerhet genom att vi är en SRF-auktoriserad redovisningbyrå.

Vi anpassar ditt paket

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 48 timmar.