Löneadministration

Löneadministration

Visste du att vi hjälper dig med din löneadministration? Våra certifierade redovisningskonsulter hjälper dig med allt inom löneadministration.

Vi har full koll på alla regler och lagar inom lönehantering och hjälper dig att effektivisera lönehanteringen med löpande rapportering, arbetsgivardeklarationen, semester- och föräldraledighet. Utöver detta hanterar vi tidsrapportering, reseräkning och hantering av utlägg.

Vi ser även till att skattereglerna för företagets anställda efterhålls, som arbetsgivaravgifter, förmåner i form av pension och bilar, försäkringar och olika beskattnings- och ersättningsutbetalningar.

Heltäckande lönehantering

  • Inrapportering
  • Hantering av reseräkning
  • Lönebesked
  • Förmånshantering
  • Utbetalning
  • Arbetsgivardeklaration
  • Fora rapportering
loneadministration-min

Säker lönehantering

Vi säkerhetsställer att du får korrekta löneutbetalningar till dig och din personal samtidigt som vi uppdaterar information kring dina anställda så att löner och skatter är korrekta. Våra redovisningskonsulter har rätt kompetens kring de olika skatter samt avgifter som gäller för löneutbetalningar.

Vi rapporterar även till Skatteverket och andra myndigheter eftersom det är särskilt viktigt att allt ska in i rättan tid och här bistår vi med en effektiv löneadministration för dig och ditt företag.

Trygg administration

Vi tillhandahåller alltid en trygg administration för din lönehantering. Fokusera du på vad ni gör bäst och outsourca din lönehantering till oss. Våra erfarna redovisningskonsulter har spetskompetensen du är ute efter.

Digitalisera

Vi erbjuder även tjänsten av att digitalisera hela er löneadministration och andra arbetsprocesser. Tag kontakt med oss och se hur vi kan skräddarsy dina behov enligt våra paketmodeller.

Din redovisningsbyrå

Vi värdesätter långvariga relationer och därför får du alltid en personlig redovisningskonsult som arbetar med dig och ditt företag. Dessutom får de extra säkerhet genom att vi är en SRF-auktoriserad redovisningbyrå.

Vi anpassar ditt paket

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 48 timmar.