Bolagsbildning

Bolagsbildning

Går du i tankarna om att starta ett nytt bolag? När du startar bolag är där flera saker du behöver tänka på innan och under själva uppstartsarbetet. Vi hjälper dig med allt från bokföring, upprättning av affärsplan, redovisning samt budgetarbete.

Tillhörande detta erbjuder vi en personlig redovisningskonsult som stöttar dig under uppstartsprocessen och hjälper dig med alla de ekonomiska bitarna till ett fungerande affärssystem och hitta ett bokföringssystem som passar just ditt bolags behov.

Heltäckande bolagsbildning

  • Budget
  • Ansökan och blanketter
  • Affärsplan
  • Rådgivning
  • Ekonomi setup
bolagsbildning-min

Från start

Vi hjälper dig att direkt från start se över din genomtänkta affärsplan som tydligt ska beskriva din verksamhet, syfte, mål och hur planeringen för att uppnå dessa mål ska gå tillväga.

En annan faktor som är viktigt vid bolagsbildning är att se över vilken typ av bolagsform som du är ute efter eftersom detta påverkar bolagets rättigheter och skyldigheter, beskattning, ansvarsfrågor samt kapitalbehov.

Vilken bolagsform?

Aktiebolag, enskild firma och handelsbolag är tre exempel på olika bolagsformer där våra redovisningskonsulter är erfarna och har rätt kompetens för de givna exemplen.

Ekonomisk setup

Vi hjälper dig den ekonomiska setup vid bolagsbildning så att det blir så bra som möjligt från start.

Vi ser även till att de administrativa och juridiska formaliteterna uppfylls för att starta ett bolag med registrering av företagsnamn, ansökan om F-skatt, momsregistrering och registrering hos Bolagsverket.

Din redovisningsbyrå

Vi värdesätter långvariga relationer och därför får du alltid en personlig redovisningskonsult som arbetar med dig och ditt företag. Dessutom får de extra säkerhet genom att vi är en SRF-auktoriserad redovisningbyrå.

Vi anpassar ditt paket

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 48 timmar.