Bokslut & Årsredovisning

Bokslut & Årsredovisning

När det kommer till bokslut och årsredovisning säkerhetsställer vi att bokslutet blir korrekt – det gäller både vid förenklat årsbokslut och vid omfattande årsredovisning.

Eftersom vi på Malmö City Redovisning är en SRF-auktoriserad redovisningbyrå så säkerhetsställer vi att din bokslutsrapport blir kvalitetssäkrad och korrekt enligt branschstadgarna.

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av redovisningbyrå samt redovisningskonsult. Därför lägger vi stor vikt på att du får en personlig redovisningskonsult för ditt uppdrag.

Bokslut och årsredovisning

  • Bokslutsrapport
  • Företagsdeklaration
  • Årsredovisning
  • K10
bokslut-min

Digitalisera

När du är kund hos oss kan du alltid lämna in ditt material digitalt till oss, saknas detta kan vi vägleda dig i att digitalisera rapporter, bokslut och övriga ekonomiska rapporter. Vi tar fram processer och rutiner kring digitalisering som passar just ditt behov.

Personlig konsult

Som kund hos oss får du en personlig redovisningskonsult som hanterar din redovisning på ett enkelt sätt. Oavsett vilken företagsform ditt bolag har hjälper vi dig med ditt redovisning för dig och ditt bolag.

Allt i rätt tid

Vi ser till att tidsfristerna för bokslutet samt årsredovisningen lämnas in till Bolagsverket hålls och att alla transaktioner är korrekt bokförda och att balans- och resultaträkningen stämmer överens med varandra.

Din redovisningsbyrå

Vi värdesätter långvariga relationer och därför får du alltid en personlig redovisningskonsult som arbetar med dig och ditt företag. Dessutom får de extra säkerhet genom att vi är en SRF-auktoriserad redovisningbyrå.

Vi anpassar ditt paket

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 48 timmar.