Din redovisningsbyrå

Din redovisningsbyrå

Här på Malmö City Redovisning sätter vi dig som kund i fokus och vi värnar om att bygga relationer för att vi tillsammans kan arbeta långsiktigt för verksamhetens bästa.

Vi vill att du ser oss som en tillgång mer än bara en resurs. Vi erbjuder tjänster som har allt med ekonomi och redovisning att göra och tillsammans skräddarsyr vi lösningar efter ditt specifika behov.

Varför ska du välja oss?

Vi vill att du som kund ska känna en trygghet och ha en personlig kontakt.

Personlig konsult

Något vi värdesätter är långsiktiga relationer. Därför erbjuder vi dig en personlig redovisningskonsult som arbetar med dig och ditt företag.

Återrapporteringar

För oss är det viktigt med återrapportering gentemot dig som kund för att uppföljningsprocessen ska bli så enkel som möjligt och för att du som kund ska känna dig trygg.

Genom uppföljning och återrapportering och med en helhetsbild över ditt företag kan vi tillsammans fånga upp situationer och agera i enlighet med vad som uppkommer.

Kundservice

För oss är det viktigt att du som kund får den kundservice du är ute efter och att vi är tillgängliga för funderingar eller frågor.

Våra redovisningskonsulter är både lyhörda efter ditt behov och önskemål och kan på ett smidigt sätt ge dig den ekonomiska rådgivningen du är i behov av.

SRF-auktoriserad

Vi är en SRF-auktoriserad redovisningbyrå och vi arbetar enligt SRF:s stadgar för din trygghet.

Alltid i tid

Vi levererar alltid det som utlovats i tid för att din redovisning ska vara up to date och att du som kund kan följa din redovisning i realtid.

Digitaliserar

 Vi lägger stort fokus på digitalisering av din verksamhet eftersom det både blir tids- och kostnadseffektivt. När vi tar hand om din redovisning digitaliserar vi dina redovisningsprocesser, bokföring och affärssystem.

Detta bidrar till att du både blir mer tids- och kostnadseffektiv samtidigt som vi sparar på miljön.

Låter det intressant?